top of page

NA KRATKO O NAS

Smo mnenja, da bi se morali pivovarji osredotočiti na to, kar znajo najbolje- varjenje odličnega piva. Mi pa smo tu, da jih oskrbimo z vsem kar potrebujejo.

Smo manjše družinsko podjetje, ki je aktivno na področju mikro pivovarstva že več kot 20 let. Zaradi visoke rasti na trgu mikro pivovarstva v Sloveniji, smo začeli širiti našo ponudbo, in zato zdaj ponujamo različne surovine, sodčke in ostale pripomočke za mikro pivovarne, ne le v Sloveniji, ampak tudi v ostalih državah bivše Jugoslavije. Stalno smo v kontaktu z našimi pivovarji, da zagotovimo da so njihove želje in potrebe zagotovljene. 

Naša misija je poskrbeti za to, da se pivovarjem ne bo potrebno ukvarjati z nabavo in zapravljati ure za planiranje in iskanje stvari, ki jih potrebujejo. Zato stalno dopolnjujemo našo ponudbo. Pivovarjem želimo ponuditi vse kar potrebujejo na enem mestu, z možnostjo dostave ali prevzema naročila v našem skladišču v Kamniku kadar koli jim to ustreza. Naš cilj je, da se pivovarji osredotočijo na to kar znajo najbolje: varjenje odličnega piva! 

Torej, dobrodošli, da si ogledate našo ponudbo in nas kontaktirate z morebitnimi vprašanji. Z veseljem vam bomo pomagali!

Pivo
bottom of page