top of page

NAŠI PARTNERJI

Melamin logo 517x81.jpg

Melamin je slovensko podjetje, ki proizvaja amino smole odlične kakovosti po konkurenčnih cenah. Proizvajajo smole za lakarsko, papirno, lesno in številne druge industrije. Posebej velik napredek so v zadnjih letih dosegli na področju smol na bazi heksametilol-melamina (HMM), kjer uvajajo najsodobnejšo kontinuirno tehnologijo.

Scott Bader full colour logo.jpeg

Scott Bader proizvaja akrilne (termoplastične in hidroksi-funkcionalne) in alkidne smole za proizvodnjo barv in lakov. S stalnimi naložbami v raziskave in razvoj omogočajo zagotavljanje kakovosti in inovacije, ki poskrbijo, da novi in obstoječi izdelki ustrezajo specifičnim potrebam njihovih strank.

logo(1).png

Wanhua Chemical Group Co., Ltd. je med vodilnimi svetovnimi dobavitelji kemičnih inovativnih izdelkov. Zanašajoč se na nenehne inovacije in učinkovito delovanje, strankam ponujajo konkurenčne izdelke in rešitve. Njihovo poslovanje zajema poliuretane, petrokemikalije in nove materiale. V naši paleti izdelkov boste našli njihove aromatske in alifatske izocianatne zamreževalce.

Logo.png

Wax Tianshi je največji proizvajalec mikroniziranih voskov na Kitajskem, kot tudi vodilni svetovni proizvajalec in dobavitelj široke palete posebnih mikroniziranih praškov, disperzij, emulzij in drugih posebnih dodatkov. So vodilna znamka kitajskih voskov. Njihovi voski se pogosto uporabljajo v premazih, tiskarskih barvah, plastiki, lepilih in številnih drugih panogah.

LOGO【副标语】.jpg

Macroocean New Materials, s sedežem na Kitajskem, proizvaja visokokvalitetne posebne modificirane kopoliestre z visoko molekulsko maso. So edino domače podjetje in eno redkih na svetu, ki proizvaja in razvija trdne kopoliestre z visoko molekulsko maso. Njihovi izdelki se pogosto uporabljajo v premazih, lepilih, fleksibilni embalaži, tiskarskih barvah in drugih izdelkih.

pioneerlogo.jpg

Pioneer Chemicals je vodilni proizvajalec trdnih akrilnih smol, s sedežem v Šanghaju na Kitajskem. Proizvajajo trdne akrilne smole in ponujajo več kot 150 tipov smol, za široko paleto aplikacij, med drugim za premaze, tiskarske barve, lepila, plastiko in številne druge.

bottom of page