top of page
Bestmalz slad

Da bi lahko varili veliko različnih stilov piva, je potrebno imeti na voljo pestro ponudbo različnih vrst odličnega slada. BESTMALZ ponuja okrog 40 različnih tipov slada visoke kvalitete: osnovne, karamelne in pražene slade. BESTMALZ je postal mednarodno priznan kot znamka visoke kakovosti z domačim poreklom in je zelo cenjena s strani priznanih pivovarjev po vsem svetu.

Našo trenutno ponudbo Bestmalz proizvodov lahko preverite TUKAJ.

CLICK to download catalogue.

VRHUNSKA KAKOVOST

V BESTMALZ-u so vsi sladi izdelani samo z uporabo najkakovostnejšega dvorednega ječmena iz najboljših nemških in evropskih obdelovalnih površin. Njihova prednost je lokacija njihove proizvodnje v srcu narave. Čistost BESTMALZ-ovega ječmena odraža čist zrak in vodo, v katerem uspeva. BESTMALZ aktivno sodeluje v strokovnih odborih, da bi določili najboljši razred ječmena za zagotovitev izjemnih značilnosti, pomembnih za slajenje in pivovarstvo. Pomembno je tudi dejstvo, da ne uporabljajo gensko spremenjenih surovin.

Slajena ječmen in pšenica sta naravna izdelka. Zato so specifikacije slada podvržene sezonskim spremembam. Vendar, z izbiro najboljših surovin BESTMALZ zagotavlja čim večjo stabilnost vseh svojih sladnih izdelkov.

 

BESTMALZ izboljšuje vrhunsko pivovarsko surovino z najsodobnejšo tehnologijo slajenja pod stalnim nadzorom kakovosti:

- najboljša tehnologija namakanja: skrbno čiščenje, prezračevanje, ekstrakcija CO2 in klimatizacija so optimalna priprava za proces kaljenja,
- najboljša tehnologija kaljenja: nadzorovano kaljenje brez kemičnih dodatkov (v skladu z nemškim zakonom o čistosti piva, German Purity Law) kalivost brez kemijskih aditivov (nemška zakonodaja o pasti) 
- najboljša tehnologija sušenja: skrbno sušenje zelenega slada z uporabo posrednega (nedirektnega) žganja z računalniško podprtim  nadzorom procesa in okolju prijaznim naravnim ali tekočim plinom

Bestmalz slad pivo
bottom of page